MISSIE 

"Het doel van BOOKS & G💎MS is om nieuwe boeken met bijzondere verhalen aan te bieden voor een betaalbare prijs. Daarbij staat het grotere geheel centraal. Namelijk om dat te doen waarmee ik de meeste waarde kan toevoegen voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij gaat het niet zozeer om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van de producten en diensten en van dat wat ik kan bijdragen. Misschien biedt het een nieuw perspectief. Een nieuwe waarheid. Of tovert het simpelweg een glimlach op je gezicht."

 

BOOKS & G💎MS

 

NIEUWE BOEKEN

BOOKS & G💎MS heeft (vooralsnog) uitsluitend een assortiment aan nieuwe boeken.

 

GOEDKOOP

BOOKS & G💎MS heeft geen winstoogmerk. Daardoor is de prijs van de boeken laag. Daarnaast verkopen wij zeer scherp ingekochte boeken, licht beschadigde boeken en of ramsj boeken. Het gaat hierbij om nieuwe boeken, restpartijen of niet eerder verhandelde boeken die door de uitgevers worden “verramsjt”. Een uitgever moet nu eenmaal van tijd tot tijd het aantal titels dat men uitgeeft heroverwegen en opruimen. De vaste boekenprijs wordt voor de betreffende titels definitief opgeheven en er wordt een nieuwe, lagere verkoopprijs bepaald. Alle boeken zijn nooit eerder gebruikt. Wanneer je niet tevreden bent over de staat van een boek, horen wij dat natuurlijk graag. Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

BIJZONDERE VERHALEN

Het aanbod bestaat uit boeken met de meest uiteenlopende verhalen die soms net even anders zijn. Bijzonder en bovenal inspirerend. Van fantasierijke sprookjes die leren dat er altijd hoop is, tot verhalen die bemoedigen om boven onszelf uit te stijgen of aantonen dat er iets groters is dat we niet kunnen bevatten. Dan wel een nieuw gezichtspunt geven op alledaagse dingen of die stimuleren om onze eigen weg te kiezen, in de hoop dat je uit een verhaal meeneemt wat jou aanspreekt. Wanneer je op zoek bent naar een boek over een specifiek thema klik hier (link volgt nog)

ALGEMENE VOORWAARDEN

In de Algemene Voorwaarden van  BOOKS & G💎MS staat onder welk voorbehoud wij de informatie, producten en diensten op onze website aan kunnen bieden.

 

BOOKS & G💎MS streeft naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie, dienst of de inhoud op deze website onverhoopt onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

 

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BOOKS & G💎MS is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij BOOKS & G💎MS.

 

Onze Privacyverklaring is van toepassing.